صفحه اصلی > 3 و اجتماعی : آمده‌ایم مشکل مردم را به گردن گرفته و حل کنیم

آمده‌ایم مشکل مردم را به گردن گرفته و حل کنیم

امروز در نشست خبری رییس جمهور؛ یکی از خبرنگاران از رئیس جمهور درباره مخدوش جلوه دادن دستاوردهای دولت از سوی رسانه‌های منتقد و اصلاح‌طلب و نحوه تعامل دولت با این رسانه‌ها پرسید که آیت الله رئیسی گفت: نگاه منصفانه به عملکرد دیگران بسیار مهم است؛ حتی اگر با انتقاد همراه باشد اشکالی ندارد. منتقدان بهتر است ابتدا هم آنچه دولت تحویل گرفته و هم تلاش‌های انجام شده در این زمینه را ببینند. ممکن است دولت یا دستگاهی در حوزه‌ای هم موفق نشود اما بنا داریم دلایل این عدم موفقیت را به صورت شفاف به مردم اعلام کنیم که ممکن است یا به دلیل عدم تامین بودجه‌ یا حتی کم کاری باشد.

به گزارش عقیق نیوز؛ آیت الله رئیسی با تاکید بر اینکه دستاوردهای دولت را باید در سبد نظام دید، گفت: این اختلاف دیدگاه در کشور طبیعی است؛ روش و منش من در مسئولیت‌های مختلف، پذیرش این نگاه متفاوت بوده است اما نباید نسبت به منافع ملی بی‌توجه بود.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: نقطه اشتراک بین همه احزاب، گروه‌ها، دسته‌جات سیاسی که دل در گرو نظام دارند، مفهوم منافع ملی و منافع مردم است که باید روی آن اشتراک نظر داشته باشیم.

وی گفت: هرجا سخن از منافع مردم است، باید شکرگزار خدا باشیم و اگر هم کسی هم کار خوب انجام داده است، از او تشکر کنیم و اگر نقصی وجود دارد بازگو کردن آن ایرادی ندارد. ما در این مدت تمام تلاش خود را کردیم آنچه که از نواقص و مشکلات و کاستی‌ها وجود دارد با نگاه «ما می‌توانیم» حل کنیم.

آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه دولتی نیستیم که مشکلات را به مردم منتقل کنیم، تصریح کرد: تحمل انتقادات و توییت‌ها برای ما بسیار سهل‌تر از انتقال مشکلات به درون جامعه است. ما آمده ایم که مشکل مردم را به گردن گرفته و حل کنیم نه اینکه جامعه را دغدغه‌مند و نگران کنیم. روش بنده این است که در مسائل مختلف به هیچ عنوان حق نگران کردن مردم را نداریم. واقعیت به مردم گفته می‌شود اما بنا بر حل مشکل است.

دولت قاطع است که با هرگونه فساد برخورد کند

رئیس جمهور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه مهمترین شعار دولت مبارزه با فساد بود اقدامات ویژه دولت در مبارزه با منشاء و گلوگاههای فساد چه بوده است، گفت: مبارزه با فساد با همت همه مسوولان و دست اندرکاران انجام می‌شود.

وی با یادآوری اینکه در زمان حضورش در قوه قضاییه نیز پیگیر مبارزه با فساد بوده است، افزود: در آنجا مفسدین شناسایی و با آنها برخورد می شد، اما در اینجا (دولت) باید بسترهای فساد زا شناسایی شود و شاهد تشکیل پرونده نباشیم.

آیت الله رییسی با بیان اینکه در حوزه های مختلف دولت سامانه‌هایی برای شفاف سازی و جلوگیری از فساد تدوین شده است، اقدامات دولت را در این زمینه برشمرد و گفت: در جریان انتخابات برای دادن یک گزارش که بزرگترین بدهکاران بانکی چه کسانی هستند با محرمانگی همراه بود اما امروز بانک مرکزی به صورت شفاف بدهکاران را اعلام می کند.

رئیس جمهور با بیان اینکه فعال کردن سامانه ها و شفافیت در دولت موجب جلوگیری از فساد می شود بیان داشت: شناسایی گلوگاههای که در آن فساد و ناهنجاری اقتصادی اتفاق افتاده، در دستور کار دولت بوده و گام‌های خوبی در این زمینه برداشته شده است و مواردی هم که با تخلف و فساد برخورد شده، خود دولت مدعی بوده است یعنی هم کشف فساد و دنبال کردن آن توسط خود مدیر انجام شده است.

وی افزود: در انتخابات (1400)‌ گفتم اولین مدعی مبارزه با فساد باید خود دولتمردان باشند که این رویکرد در دولت دنبال می شود و بخشی که خبرها را دریافت می کنند، به سرعت اقدام می کنند.

آیت الله رئیسی ادامه داد: در بازرسی ریاست جمهوری هم بخش مبارزه با فساد تشکیل شده است و علاوه بر آن همه سازمان ها بازرسی درون و برون سازمانی دارند.

رئیس جمهور از فعال شدن بازرسی های درون سازمانی وزارت اطلاعات و حراست های دستگاهها خبر داد و با استقبال از گزارش مردمی در زمینه مبارزه با فساد گفت: مردم بدانند دولت قاطع است با هرگونه فساد برخورد کند.

رئیس دولت سیزدهم تاکید کرد: رشوه، پارتی بازی، روابط ناسالم و هرگونه امر غیر حقی که موجب شود دستگاههای اداری از مسیر عدالت و خدمت مردم خارج شوند، برای نظام اداری مضر است.

وی همه دستگاهها و مردم را بهترین ناظران در بخش مبارزه با فساد دانست و گفت: در نهاد ریاست جمهوری نیز بخش مبارزه با فساد فعال شده است که گزارش‌ها را دریافت و پیگیری ‌می‌کنند تا نگذارند که اتفاقی بیفتد.

آیت الله رییسی بیان کرد: رسانه ها هم می توانند در مبارزه با فساد تاثیر گذار باشند؛ نگاه رسانه ها می تواند به عنوان یک فرصت تلقی شود و اگر تخلفی می بینند، آن را مطرح کنند.

رئیس جمهور ابراز امیدواری کرد که با این نگاه در دولت و همه دستگاهها، شاهد کاهش روزافزون فساد و افزایش اعتماد عمومی به دستگاههای اداری باشیم.

دیدگاهتان را بنویسید