رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان صحنه از برنامهریزی برای تعیین عرصه و حریم تپه باستانی پاقلعه این شهرستان خبر داد.
به گزارش عقیق نیوز؛ سعید بروشان از تپه پاقلعه به عنوان یکی از محوطه های باستانی این شهرستان نام برد و اظهارکرد: این محوطه سال ۱۳۸۱ توسط دکتر یعقوب محمدی فر از باستان شناسان مطرح کشورمان شناسایی شد.
وی تصریح کرد: براساس نظر باستان شناسان، این تپه تاریخی احتمالا مربوط به دوره عصر آهن و مادها (حدود سه هزار سال پیش) است.
رئیس میراث فرهنگی شهرستان صحنه با بیان اینکه از دهه ۸۰ تاکنون کار خاصی روی این محوطه باستانی انجام نشده، اظهار کرد: از آنجایی که این محوطه باستانی در مجاورت زمین های کشاورزی قرار گرفته، طی سالهای گذشته کشاورزان بخش هایی از این محوطه را به زمینهای خود الحاق کردهاند.
وی تاکید کرد: به منظور حفاظت از این محوطه باستانی، برنامه تعیین عرصه و حریم و گمانه زنی آن در دستور کار قرار گرفته و ظرف هفته جاری این پروژه آغاز می شود.
بروشان در ادامه با بیان اینکه نزدیک به دو دهه از انجام آخرین کاوشهای باستان شناسی انجام شده در این شهرستان میگذرد، گفت: تپه شیخی آباد در روستای کرتویج صحنه آخرین محوطه باستانی این شهرستان است که در دهه ۸۰ کاوش شده است.
وی اظهارامیدواری کرد تعیین عرصه و حریم تپه باستانی پاقلعه راه را برای ادامه کاوشهای باستان شناسی در این شهرستان هموار کند.
تپه باستانی پاقلعه واقع در روستایی به همین نام در پنج کیلومتری شهر صحنه قرار دارد و در سال ۱۳۸۴ در فهرست آثار ملی کشور قرار گرفته است.