مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل تهران با بیان اینکه احداث ۱۱۰ جایگاه سوخت در دستور کار است که زمین تمامی این جایگاهها، متعلق به شهرداری است، از عملیاتی شدن ساخت ۱۲ جایگاه سوخت کوچکمقیاس در تهران خبر داد.
به گزارش عقیق نیوز؛ سعید بیگی در آیین آغاز عملیات اجرایی ساخت جایگاههای سوخت کوچکمقیاس در محل شهرک والفجر تهران گفت: این جایگاه با سه پمپ و شش نازل، عملیات اجرایی آن آغاز شد و پیشبینی میکنیم ظرف مدت سه تا چهار ماه به بهرهبرداری برسد.
وی اضافه کرد: در فاز نخست ۱۲ جایگاه که امروز به صورت همزمان عملیات اجرایی آن آغاز میشود در تهران ساخته خواهد شد و حدود پنج جایگاه نیز ایرادات جزئی داشت که پس از انجام اصلاحاتی، عملیات اجرایی این جایگاهها آغاز خواهد شد.
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران در خصوص نحوه مالکیت پمپهای بنزین کوچک مقیاس اظهار کرد: زمین تمامی این جایگاهها، متعلق به شهرداری است و سرمایهگذار ساخت آن را انجام میدهد و پس از ساخت، ۹ تا ۱۱ سال بهرهبرداری را انجام میدهند و پس از آن مالکیت پمپ بنزین در اختیار شهرداری تهران قرار میگیرد.
به گفته مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهرداری تهران، در حال حاضر دو شرکت برای ساخت ۲۰ جایگاه سوخت کوچک مقیاس برنده مزایده شدهاند و امیدواریم پنج جایگاه دیگر در هفته آینده برای ساخت، مجوزهای لازم را اخذ و عملیات اجرایی را آغاز کند.
وی تاکید کرد: این ۲۰ جایگاه از میان ۹۰ زمین معرفی شده با توجه به داشتن استانداردهای لازم و شرایط مورد نیاز انتخاب شدند و ۵۰ زمین دیگر نیز برای بررسی به وزارت نفت معرفی شده است.
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با تاکید بر اینکه ظرف دو سال آینده باید ۱۱۰ جایگاه سوخت کوچک مقیاس براساس تکلیفی که مصوبه شورای شهر تهران تعیین کرده ساخته شود، اضافه کرد: برای شهرکهای موجود در تهران به شهرداران مناطق اعلام کردهایم که زمینهای مناسب را معرفی کنند تا در سال آینده نیز ۶۰ جایگاه کوچک مقیاس از ۱۱۰ جایگاه تکلیفی ساخته شود. هزینه هر یک از این جایگاهها وابسته به متراژ زمین و کارشناس رسمی دادگستری چیزی معادل ۴ تا ۶ میلیارد تومان برآورد میشود.
وی ادامه داد: در حال حاضر هر نازل بنزین در تهران متوسط ۹۰۰۰ لیتر فروش بنزین دارد در حالی که این میزان در اصفهان ۵۰۰۰ لیتر در روز است و این اختلاف یعنی شهروندان تهرانی بیشتر در صف انتظار برای سوختگیری قرار میگیرند. احداث جایگاههای سوخت کوچک مقیاس براساس مطالعات برای نیازهای هر منطقه بوده، به شکلی که مثلا منطقه ۱۲ به مقدار مورد نیاز جایگاه سوخت دارد و بیشتر مناطقی که جایگاههای سوخت کمتری دارند در اولویت قرار گرفتهاند البته زمینهای شناسایی شده نیز باید استانداردهای ۱۶ گانه را به عنوان اولویت دوم حتما داشته باشند.
بیگی ادامه داد: امروز به صورت همزمان عملیات اجرایی ساخت جایگاههای سوخت کوچک مقیاس در مناطق ۲، ۳، ۴، ۵، ۸، ۹، ۱۱، ۱۵، ۱۶، ۱۸، ۲۰ و ۲۱ آغاز میشود و ظرف حضور چهار ماه آینده این جایگاهها به بهرهبرداری میرسد.