صفحه اصلی > 2 و اجتماعی : کدام رهبران، در سازمان ملل اهانت به قرآن را محکوم کردند؟

کدام رهبران، در سازمان ملل اهانت به قرآن را محکوم کردند؟

رهبران مسلمان جهان طی سخنرانی‌های خود در مجمع عمومی سازمان ملل هتک حرمت قرآن کریم در ماه‌های اخیر در غرب را که برخی به غلط «آزادی بیان» می‌پندارند، تحت عنوان اقدامی «تبعیض‌آمیز» محکوم کردند.

به گزارش عقیق نیوز، «سید ابراهیم رئیسی» رئیس‌جمهوری اسلامی ایران در هفتاد و هشتمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد با در دست داشتن قرآن کریم، اهانت به مقدسات اسلامی در کشورهای غربی را محکوم کرد و گفت: خدمت به محرومان، وفای به عهد، مبارزه با فقر و فحشا و بی‌عدالتی محتوای قرآن است. این مفاهیم تمدن‌ساز قرآن برای انسان هرگز نمی‌سوزد و ابدی است.

رئیسی گفت: آتش توهین و تحریف حریف حقیقت قرآن نمی‌شود. سوزاندن قرآن، منع حجاب در مدارس و تبعیض‌هایی نظیر آن شایسته انسان معاصر نیست و پشت‌پرده این نفرت پراکنی طراحی بزرگتری وجود دارد. اسلام‌ستیزی و آپارتاید فرهنگی‌، در صورت‌های مختلف خود از جمله سوزاندن کتاب مقدس قرآن تا منع حجاب در مدارس و ده‌ها تبعیض شرم‌آور دیگر، شایسته پیشرفت‌های انسان معاصر نیست.

«رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهوری ترکیه نیز که ماه‌هاست سوئد را به دلیل حمایتش از کُردهایی که به گفته ترکیه «تروریست‌» هستند، تحت فشار گذاشته، در مجمع عمومی سازمان ملل گفت: کشورهای غربی شاهد طاعون نژادپرستی از جمله اسلام‌هراسی هستند و این به سطح غیرقابل تحملی رسیده است.

اردوغان افزود: متاسفانه سیاستمدارهای پوپولیست در بسیاری از کشورها به بازی با آتش ادامه می‌دهند و این اقدام را از طریق تشویق چنین جریان‌های خطرناکی دنبال می‌کنند. ذهنیتی که تحت عنوان آزادی بیان در اروپا ترویج داده می‌شود و براساس آن هتک حرمت قرآن رخ می‌دهد، اساسا آینده اروپا را با دستان خودش سیاه می‌کند.
«تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر نیز کشورش روابط نزدیکی با غرب و سایر کشورهای جهان اسلام دارد، در سخنرانی خود عنوان داشت: به‌خطر انداختن تقدس و حرمت دیگران به عمد، نباید به عنوان آزادی بیان تلقی شود. خطاب به برادران مسلمانم می‌گویم که این مسئله غیرمنطقی است اگر بخواهیم به دلیل اقدامات یک احمق یا فرد متعصب از همدیگر جدا و منحرف شویم. قرآن مقدس‌تر از آن است که توسط یک فرد بی‌خرد و نادان مورد اهانت قرار بگیرد.

طی چند ماه اخیر اقداماتی جهت به آتش کشیدن قرآن در سوئد و دانمارک انجام گرفته و اکثریت کشورهای مسلمان این اقدام را محکوم کرده و برخی نیز سفیران دانمارک و سوئد را برای ارائه تذکر در رابطه با این اقدامات احضار کردند. ماه گذشته، در پی به آتش کشیده شدن قرآن در استکهلم، صدها معترض عراقی به سفارت سوئد حمله کردند و آن را به آتش کشیدند. دولت عراق نیز دستور اخراج سفیر سوئد را صادر کرد و دستگاه قضائی این کشور نیز پیگیر پرونده استرداد «سلوان مومیکا» شد. «سلوان مومیکا»، مهاجر عراقی‌الاصل مقیم سوئد است که بارها اقدام به هتک حرمت قرآن در استکهلم کرده است.

دیدگاهتان را بنویسید