معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری، از اجرای چهار تسهیلات ویژه زوجین دهه شصتی روستایی خبر داد و گفت: ما چهار امتیاز و حمایت شامل تسهیلات اشتغال، تسهیلات ویژه ازدواج به جز تسهیلات عام ازدواج، کالابرگ جهیزیه و بیمه اجتماعی را برای زوجین دهه شصتی در روستاها داریم.
به گزارش عقیق نیوز، انسیه خزعلی با حضور در برنامه فرامتن شبکه افق سیما، اظهار کرد: برای تحکیم خانواده، طرح مشاوره برای زوجین جوان تا چهار سال اول زندگی مشترک که سال اول آن رایگان است را در ستاد ملی زن و خانواده تصویب کردیم که مراحل نهایی را خود را طی میکند و قرار است در چند استان به عنوان پایلوت اجرا شود.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری در بخش دیگر سخنان خود درباره اهمیت مشاوره چهار سال ابتدایی زندگی زوجین توضیح داد: اگر خانواده پایدار نباشد؛ برای مسائلی مثل جمعیت نمیتواند پاسخگو باشد. اگر خانواده به تعالی نرسد و نتواند آن الفت و صمیمیت و مودتی که هدف تشکیل خانواده است را به وجود آورد، طلاقهای عاطفی اتفاق میافتد و باز هم نه در جنبه فرزندآوری، نه در جنبه فرزندپروری و نه در جنبه رشد فرزندانی که در این خانوده به بالندگی میرسند، موفق نخواهیم بود؛ از این رو نیاز داریم مشاوره را از آغاز ازدواج در کنار زوجین جوان داشته باشیم.
وی با بیان اینکه ازدواج در روستاها کم شده و شاید تجرد در روستا بیش از شهر است، از اجرای چهار تسهیلات ویژه برای زوجین دهه شصتی روستایی خبر داد و گفت: ما چهار امتیاز و حمایت شامل تسهیلات اشتغال، تسهیلات ویژه ازدواج به جز تسهیلات عام ازدواج، کالابرگ جهیزیه و بیمه اجتماعی را برای زوجین دهه شصتی در روستاها داریم. هفته آینده نیز با دهیارها جلسه داریم تا توجیه شوند و این مساله را در روستاها پیگیری کنند.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری در پاسخ به سوال مجری برنامه مبنی بر اینکه خانمها چقدر در مدیریت کلان کشور دخالت دارند؟، اظهار کرد: حقیقتا محدود است.
وی در ادامه با ذکر مثال ادامه داد: طی دوسه سال اخیر مدیران ارشد خانم وزارت نیرو به صورت جهشی دو سه برابر شده است و شاهد مدیریتی تلفیقی در این وزارتخانه هستیم که از فکر و تخصص خانمها استفاده شده است. معتقدم باید از تخصصها بدون نگاه به جنسیت استفاده شود.
خزعلی در بخش دیگر سخنان خود درباره انعطاف شغلی برای زنان بیان کرد: گاهی اوقات مردها با فاصله دور از خانواده کار می کنند که این هم به آنها و هم به خانوادههایشان صدمه میزند و تا جایی که میتوان باید این مکانها نزدیک باشد. از سوی دیگر تاجایی که میشود باید شب کاری برای خانمها نداشته باشیم تا در کنار فرزندانشان باشند، تا جایی که میشود و در کارهایی که امکان دارد؛ باید اجازه دهیم خانمها دورکاری داشته باشند. این انعطاف شغلی باید به صورت جدی پیگیری شود تا خانمها را امیدوار کند که میتوانند به خانواده برسند و فکر نکنند بین فعالیت اجتماعی و خانواده باید یک مورد را انتخاب کنند و از طرف دیگر خانوادهها استحکام بهتری پیدا کنند.